Septoquat AM, 5 lt ( ΧΩΡΟΥ )

Septoquat AM, 5 lt ( ΧΩΡΟΥ )

ΚΩΔΙΚΟΣ: 006157
Θέλω Προσφορά

Το SEPTOQUAT AM χρησιμοποιείται κυρίως για την απολύμανση και τον καθαρισμό των πλενόμενων επιφανειών (πλαστικό, μέταλο, γυαλί, κεραμικό, μωσαϊκό, τερρακότα κλπ) και αντικειμένων σε νοσοκομεία, χώρους υγείας καθώς και κοινόχρηστους χώρους.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση και τον καθαρισμό επιφανειών και εξοπλισμού σε χώρους επεξεργασίας, τροφίμων, καταστήματα τροφίμων καθώς και σημεία φύλαξης, ανάπτυξης και μεταφοράς ζώων.

Ιδιότητες:

Το SEPTOQUAT AM περιέχει έναν συνδιασμό αλκυλαμινών και τεταρτοταγών ενώσεων αμμωνίου, επιδικνείοντας ένα ευρύ φάσμα δράσης με σχετικά χαμηλές αραιώσεις. Είναι ελεύθερο αλδεϋδών,  φαινόλων και χλωρίου. Το οργανικό φορτίο, δεν επηρεάζει την δράση του έτοιμου για χρήση προϊόντος του SEPTOQUAT AM.

Περιέχει αντιδιαβρωτικούς παράγοντες και είναι συμβατό με διάφορα μέταλλα, τα οποία μπορούν να απολυμανθούν επανελλημένως χωρίς να προκληθεί ζημιά. Τα ενεργά σσυστατικά του προϊόντος είναι βιοδιασπώμενα.

Το SEPTOQUAT AM έχει χαμηλή πιθανότητα πρόκλησης αλλεργιών. Το έτοιμο προς χρήση διάλυμα έχει ευχάριστο άρωμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 14 ημέρες μετά τη προετοιμασία του. Εμφάνιση Ελαφρύ κίτρινο υγρό με άρωμα

pH (πυκνό) 9.5 - 10.5

Πυκνότητα 0.95 – 0.99 g/cm3

Σύνθεση:

100g SEPTOQUAT AM περιέχουν:

Ενεργά Συστατικά:

10 g Benzalkonium chloride, CAS 68424-85-1

5 g Didecyl dimethyl ammonium chloride, CAS 7173-51-5

6 g N-(3-aminopropyl)-N-dodecylpropane-1,3-diamine, CAS 2372-82-9

Πρόσθετα:

Αντιδιαβρωτικούς παράγοντες, μη ιονικά επιφανειοδραστικά, διαλυτικό, άρωμα, dye